'Niemand komt naar jouw website voor vermaak. Bezoekers gaan ervan uit dat jij hun vragen kunt beantwoorden.'

Jay Baer, auteur - consultant


Hoe kom je aan goede webteksten?

De eerste stap heb je al gezet: je bent op zoek gegaan naar een professionele tekstschrijver. Ik schrijf met plezier webteksten voor je die 'doen' waarvoor ze bedoeld zijn: de lezer adequaat informeren en stimuleren tot het zetten van een vervolgstap. De teksten sluiten optimaal aan bij jouw doelgroep en zijn to the point, toegankelijk, logisch, correct en prettig leesbaar.


Hoe gaan we te werk?

In een vrijblijvend gesprek bespreken we jouw wensen. Desgewenst stel ik hierna een offerte voor je op. Hierin omschrijf ik de opdracht, reken ik de kosten voor en vermeld ik afspraken rondom de aflevering van de teksten. Ga je akkoord met de offerte, dan kan het werk beginnen.


Interview
Om goede teksten te kunnen schrijven die op jouw lijf geschreven zijn, heb ik jouw input nodig. Daarom begin ik meestal met een interview, waarin ik zoveel mogelijk informatie over jou, jouw bedrijf, dienst of product verzamel. Het is prettig om elkaar daarbij 'live' te ontmoeten, maar telefonisch of videochat werkt doorgaans ook prima.

Het schrijfproces
Ik ga aan de slag met jouw input. Misschien heb ik al schrijvend nog een paar vragen voor je. In dat geval bel, e-mail of app ik je.

Concepttekst
We zijn er bijna. Ik e-mail de concepttekst naar je met de vraag of jij je er goed in kunt vinden. Zijn we er nog niet helemaal, dan pas ik de tekst aan.

Klaar  
De teksten kunnen op jouw website geplaatst worden.