Websiteteksten

In de eerste plaats moeten de zoekmachines jouw website weten te vinden. Daarvoor moet de website 'SEO-proof' zijn. Dat is jargon voor 'zoekmachinevriendelijk'. Daarbij gaat het vooral om foutloze teksten, een logische indeling en het verwerken van nuttige zoekwoorden. Websites die niet aan deze criteria voldoen worden door Google en andere zoekmachines beoordeeld als dubieus of onintertessant. Met andere woorden: de zoekmachines laten zulke websites links liggen.

Gevonden worden is één, maar hoe hou je de aandacht van de websitebezoeker vast? Canadese onderzoekers stelden vast dat we binnen 0.05 seconden beslissen of we een website de moeite waard vinden. Dat vraagt om hogere verleidingskunst! Visuele aantrekkelijkheid, een duidelijke structuur en professionele uitstraling spelen een doorslaggevende rol, net als heldere teksten.

Ik help je graag aan krachtige webteksten (content). Teksten die de websitebezoeker aanspreken en overtuigen. Jouw huidige teksten (SEO-proof) optimaliseren kan natuurlijk ook. Jouw voordelen: betere vindbaarheid, meer respons, aanvragen, omzet. Tel uit je winst...

Leffers Teksten is aangesloten bij