Beste bezoeker,

Het zal je niet verbazen dat ik graag schrijf. Tijdens mijn loopbaan kon ik wat dat betreft goed mijn ei kwijt. Als opleidingscoördinator schreef ik onder andere trainingsmodules en opleidingshandleidingen. Mijn laatste werkgever bood me de kans om me helemaal op het schrijven te storten. Vanaf dat moment heb ik me beziggehouden met redactionele taken, het verzorgen van interviews en het schrijven van artikelen voor het intranet. Ook werkte ik mee aan een studieboek over psychopathie. De voldoening van het 'schrijvend bestaan' en de positieve reacties hebben me het beslissende zetje gegeven om Leffers Teksten te beginnen.

Als tekstschrijver heb ik te maken met een grote verscheidenheid aan bedrijven, diensten en producten. Dat past uitstekend bij mijn aangeboren nieuwsgierigheid en brede interesse. Ik verplaats me graag in mijn klanten en vind het fijn om hun verhaal of informatie krachtig te verwoorden.
Achteraf krijg ik vaak te horen: 'Dat is precies wat ik bedoel en hoe ik het wil overbrengen!' Dan is mijn dag weer goed.

Vriendelijke groet,
Ruud Leffers