Beste bezoeker,

Het zal je niet verbazen dat ik graag schrijf. Het geeft me voldoening om informatie goed te verwoorden. Dat wil zeggen: correct, begrijpelijk en prettig te lezen. Tijdens mijn loopbaan kon ik wat dat betreft goed mijn ei kwijt. Zo heb ik me in de functie van opleidingscoördinator bijvoorbeeld goed kunnen uitleven op trainingsmodules en opleidingshandleidingen. Ook werkte ik mee aan een studieboek over psychopathie.


Mijn laatste werkgever bood me de kans om me volledig op het schrijven te storten
. Vanaf dat moment hield ik me bezig met redactionele taken, het verzorgen van interviews en het schrijven van artikelen voor het intranet. De voldoening hiervan en de positieve reacties gaven me het beslissende duwtje om mijn tekstbureau te beginnen.

Als tekstschrijver heb ik te maken met verschillende opdrachtgevers, diensten en producten. Die variatie past goed bij mijn aangeboren nieuwsgierigheid en brede interesse. Ik vind het leuk om me in de klant te verdiepen en zijn of haar informatie krachtig te verwoorden. Achteraf krijg ik vaak te horen: 'Dat is precies wat ik bedoel en hoe ik het wil overbrengen!' Dan is mijn missie geslaagd.Met hartelijke groet,

Ruud Leffers