Aangenaam
Fijn dat je mijn website bezoekt! Ik stel mezelf even voor. Ruud, de schrijvende kracht achter . Na een langdurende carrière in de zorg en bij de reclassering, werk ik sinds 2019 met veel plezier als zelfstandig tekstschrijver.

Het zal je niet verbazen dat ik graag schrijf. Het is altijd een belangrijk onderdeel geweest van mijn werk. In de functie van opleidingscoördinator schreef ik bijvoorbeeld trainingsmodules en opleidingshandleidingen. Ook werkte ik mee aan een studieboek over psychopathie en antisociale persoonlijkheidsstoornissen.

Bij mijn laatste werkgever heb ik mij toegelegd op het verzorgen van interviews en het schrijven van artikelen. De voldoening die dat gaf en de positieve reacties hebben me het beslissende zetje gegeven om met te beginnen. Een spannende beslissing, maar zeer bevredigende stap!Frans Vermeulen, bestuurder vrijwilligersorganisatie Portaal


"Ruud heeft onze folders en website naar volle tevredenheid herschreven. Onze informatie is uitstekend verwoord. Dit had ik zelf nooit zo gekund. Ruud reageert snel en is erg flexibel, wat erg prettig is."