Goed contact

'Een interview is een moment van ongewoon goed contact'. Ik weet niet meer waar ik deze quote tegenkwam, maar het klopt met mijn eigen beleving. Het zijn steevast leuke ontmoetingen, met mensen die enthousiast zijn over hun ervaringen, producten of diensten.

Een interview is een aansprekende manier om lezers kennis te laten maken jouw bedrijf of organisatie. Het maakt een website of jaarverslag persoonlijker en daardoor aantrekkelijker. De ervaring leert dat mijn interview-artikelen uitstekend gelezen worden.

Nieuwe website

Ik gebruik de interviewmethode ook om ondernemers op weg te helpen met hun nieuwe website. Ik verdiep me in de specifieke kenmerken van de onderneming en ga gericht op zoek naar de meest relevante informatie voor de website. Dit vormt de basis voor (nieuwe) aantrekkelijke webcontent. Content die in de smaak valt lezers en, niet onbelangrijk, van belangrijke zoekmachines als Google en Edge.


Interview in coronatijd

De ervarig leert inmiddels dat de huidige RIVM-richtlijnen geen beletsel hoeven te vormen voor een goed en prettig interview. Videocall of per telefoon voldoen daarvoor prima.


Hieronder vind je enkele voorbeelden van door mij geschreven interview-artikelen

Dat zit diep

In de buurt

KLIMMR

leffers teksten is aangesloten bij tekstnet, beroepsvereniging voor tekstschrijvers