Wie de kracht van woorden niet kent, kan de mens niet kennen (Confucius)Winanda hordijk, HR-adviseur Woonstichting SSW  

Voor de zomerspecial van KLIMMR (het samenwerkingsverband voor duurzame inzetbaarheid en talentontwikkeling van 22 aangesloten woningcorporaties) wilden we verhalen delen van medewerkers van de verschillende organisaties. Hoe hebben zij de afgelopen maanden in de coronaperiode ervaren? Hoe gaat het nu met ze? Wat heeft het ze gebracht? Ruud had aan een half woord genoeg om precies de toon en de verhalen uit de mensen te halen, die we bedoelden. Zorgvuldig, met aandacht voor de mens en het resultaat, heeft Ruud de inspiratie die we wilden delen, perfect weergegeven.


Esther van der Kort, loopbaanadviseur Reclassering Nederland  

Ruud is erg belangrijk geweest voor het project 'loopbaanontwikkeling' van Reclassering Nederland. Zijn interviews en artikelen riepen veel positieve reacties op. Ook zijn redactionele inbreng was van grote waarde!


Fatima Ghabri, projectleider persoonsgerichte aanpak radicalisering Gemeente Amsterdam

Ik ben heel blij met het artikel dat je over mij schreef. Ik zal het later met trots aan mijn kleinkinderen laten zien. Jouw manier van schrijven is beeldend, puur en prettig te lezen. Ik heb mooie reacties gekregen naar aanleiding van het artikel. Nogmaals veel dank Ruud!


Frans Vermeulen, bestuurder vrijwilligersorganisatie Portaal

Ruud heeft onze folders en de website naar volle tevredenheid herschreven. Onze informatie is uitstekend door hem verwoord. Dit had ik zelf nooit zo gekund. Ruud reageert snel en is erg flexibel, wat natuurlijk fijn is.


Fred Thus, zorgboerderij In Groene Handen

Mijn gedateerde website kreeg dankzij jou een effectieve, verfrissende metamorfose. Je gebruikt precies de juiste woorden om mijn boodschap te verwoorden. Kort, krachtig en karakteristiek. De reacties over de nieuwe site van In Groene Handen zijn unaniem positief. Enorm bedankt Ruud!