Geloofwaardigheid en professionaliteit

Taalfouten tasten de geloofwaardigheid aan, weten we door onderzoek. Je voorkomt dit door jouw teksten door een professionele tekstschrijver te laten controleren. Zo weet je zeker dat jouw document of website taaltechnisch in orde is. Je voorkomt imagoschade en het levert bovendien meer lezers, bezoekers en conversie op.


Correctie, redigeren of herschrijven

Met een tekstcorrectie verbeter ik taalfouten, grammaticale en andere uitglijders. Redigeren gaat verder, doordat ik ook de stijl en opbouw onder handen neem. Zo wordt de tekst prettig leesbaar en klaar voor publicatie. De derde optie is het door mij laten (her)schrijven van jouw teksten. 'Dit is precies hoe ik het bedoel', krijg ik daarna vaak als feedback van de opdrachtgever.


Overleg, altijd goed

Ik wil dat je tevreden bent en werk (dus) op basis van goed overleg en duidelijke afspraken. Voor ik met jouw tekst aan de slag ga, bestudeer ik deze grondig. Ik adviseer je vrijblijvend over de verbetermogelijkheden en informeer je met betrekking tot de kosten. Zo weet jij precies waar je aan toe bent.


Vragen?

Een belletje is snel gepleegd...  
is aangesloten bij Tekstnet, de beroepsvereniging van tekstschrijvers